کد خبر : 259
چاپ
100
09:07:55
1397/2/19
میوه و سبزیجات در پیشگیری از سرطان

 

انگورهای قرمز و بنفش حاوی مقادیر فراوان رزوراترول هستند که از خواص ضد التهابی قوی بهره می برد و می تواند از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کند.

سرطان به یکی از موضوعات نگران کننده در دنیای امروز تبدیل شده است. عوامل مختلفی در ابتلا به سرطان نقش دارند که رژیم غذایی و سبک زندگی از جمله موارد شناخته شده در این زمینه هستند.

به گزارش گروه سلامت به نقل از "ریدرز دایجست"، اما همان گونه که رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد، در کاهش این خطر یا مقابله با آن نیز می تواند موثر باشد. در ادامه با برخی از بهترین مواد غذایی که می توانند دیوار دفاعی بدن در برابر سرطان را هرچه بیشتر تقویت کنند، آشنا می شویم.

بروکلی

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

بروکلی یکی از سالم‌ترین سبزیجاتی است که در جهان وجود دارد. این گیاه حاوی سولفورفان است که ممکن است به توقف گسترش سرطان در بدن کمک کند. در برخی آزمایش های صورت گرفته، مشخص شده است که بروکلی رشد و گسترش تومورها را کاهش داده و مقدار مواد سرطان‌زا و رادیکال های آزاد در بدن را نیز کاهش داده است.

جوانه های بروکسل

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

جوانه های بروکسل از سبزیجات برگدار تیره هستند که فواید سلامت مختلفی را ارائه می کنند و همچنین از خانواده سبزیجات چلیپایی محسوب می شوند که با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند. همچنین، آنها منبع خوبی برای ویتامین C هستند.

کلم

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

کلم از خانواده سبزیجات چلیپایی است که سوخت مورد نیاز بدن برای دفاع در برابر برخی انواع سرطان را فراهم می کنند. همچنین، مصرف روزانه کلم می تواند به مدیریت و حفظ وزن مناسب کمک کند. کلم را می توانید به سوپ سبزیجات، سالادها و حتی اسموتی ها اضافه کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

انگور

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

انگورهای قرمز و بنفش حاوی مقادیر فراوان رزوراترول هستند که از خواص ضد التهابی قوی بهره می برد و می تواند از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کند. انگور تازه را می توانید به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مفید مصرف کنید.

گریپ فروت

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

گریپ فروت سرشار از ویتامین C است و نسبت به میوه های دیگر خانواده مرکبات از قند کمتری نیز برخوردار است. همچنین، این میوه حاوی مواد مغذی است که می توانند به بدن در دفع مواد سرطان‌زای مضر کمک کنند. گریپ فروت را می توانید در وعده غذایی صبحانه مصرف کنید، از آب آن برای افزایش سریع سطوح انرژی بهره ببرید و یا آن را به سالاد میوه مورد علاقه خود اضافه کنید.

هالاپینو

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

هالاپینو را می توان در غذاهای مختلف استفاده کرد و از فواید سلامت آنها بهره‌مند شد. این نوع از فلفل حاوی کپسایسین فراوان است که این ماده می تواند به خنثی کردن برخی مواد شیمیایی سرطان‌زا کمک کند.

کیل

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

کیل سرشار از ویتامین های A و C، و کلسیم است و گزینه ای عالی برای حفظ سلامت بدن و مقابله با رادیکال های آزاد به منظور توقف گسترش بیماری محسوب می شود. کیل را می توانید به سوپ ها، پاستاها، سالادها یا وعده غذایی صبحانه خود اضافه کنید.

نخود فرنگی

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

نخود فرنگی مغذی‌تر از آن چیزی است که تصور می کنید. این محصول حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند. همچنین، نخود فرنگی گزینه ای ارزان و سریع برای افزودن سبزیجات بیشتر به رژیم غذایی محسوب می شود. نخود فرنگی را می توانید به سوپ ها، سس های پاستا یا سالاد مورد علاقه خود اضافه کنید.

سیب زمینی شیرین

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

سیب زمینی شیرین منبعی عالی برای فیبر و بتاکاروتن است. مصرف پوست سیب زمینی شیرین می تواند 5,000 ماده شیمیایی گیاهی را به وعده غذایی شما اضافه کند. به جای استفاده از سیب زمینی های سفید نشاسته ای می توانید از سیب زمینی شیرین بهره ببرید تا از فواید سلامت بیشتر برخوردار شوید.

هندوانه

سدی از جنس میوه و سبزیجات در برابر سرطان

هندوانه منبعی عالی برای ویتامین های A و C است و هر وعده از میوه خوشمزه لیکوپن بیشتری در مقایسه با گوجه فرنگی خام در اختیار شما قرار می دهد.

ساری اخبار ساری خبر ساری اخبار مازندران خبر مازندران درباره ساری برچسب یک ساری ساری نیوز علوم پزشکی درباره ساری
نظرات 0
ایمیل :
نام :
اخبار کوتاه
  • اخبار کوتاه
  • پربازدیدترین
  • پربحث ترین